Warning: Creating default object from empty value in /storage/content/18/167018/blog.superstudio.se/public_html/wp-content/themes/Superstudio Web2011/se/superstudio/web2011/business/ContentMediaBO.php on line 14

April 8 2011   Skeppshult

Vi vill göra riktiga cyklar. Cyklar med själ. Cyklar som vi själva vill ha. Därför gör vi nästan allt själva. Formger, konstruerar, svetsar och lackar våra ramar. Ekrar våra hjul och monterar alla delar till en färdig cykel. En riktig cykel.
Allt på plats här i Skeppshult. Vi tror på närhet. Närhet till dig som väljer en cykel av oss. Närhet till vår miljö. Närhet till vårt ursprung. Men också närhet till vår framtid. Närhet till vår framtid?
Ja, vi är alldeles för nyfikna stanna kvar i något “som var”. Vi vill framåt. Design, teknik… hela upplevelsen av en cykel. Vi är, som du märker, tillbaka där vi började. Med nyfikenhet.
Det räcker ganska långt, eller hur?

Vi får i alla fall fotografera Skeppshultcykelns nya bilder, Matiasson & friends kommer med sköna direktiv. Vi lyssnar på ena örat och fotograferar med det andra.